A 2017-es MWC-n bemutatták a Motog G5 és G5 Plus készülékeket. Az idei MWC-n arra lehetett számítani, hogy bemutatják ezen készülékek következő generációs modelljeit, azonban ez a bejelentés nem történt meg. 

 

Azonban az MWC után néhány kép szivárgott ki, amelyek állítólag a Moto G6 Play készüléket ábrázolják.

 

Moto G6 Play

TrendyTechz

 

A Motorola esetében a “Play” megjelölés azon készülékeket takarja, amelyeknek hardvere gyengébb, viszont hosszabb akkumulátor-élettartamot ígérnek. Így egyáltalán nem meglepő, hogy a képen lévő telefonnak 5,7 hüvelykes 2:1 képarányú kijelzője van és USB Type-C csatlakozót kapott. Az ujjlenyomat-olvasót a készülék hátlapjára helyezték át. Ezeket biztosan megállapíthatunk a kép alapján is, de akkor nézzük a készülék állítólagos specifikációját.

 

Moto G6 Play

TrendyTechz

 

A készülék állítólag egy 4000 mAh-s akkumulátort, Snapdragon 430 processzort kapott, valamint a kijelzője 1440*720-as felbontású. A kamerát illetően pedig egy 16 megapixeles hátlapi kamerát kapott. A készülék két RAM és tárhely opcióval lesz elérhető: az egyik változat 3 GB RAM-ot és 32 GB belső tárhelyet, míg a másik 4 GB RAM-ot és 64 GB belső tárhelyet kínál. A telefonon valószínűleg az Android Oreo 8.0 operációs rendszer fut.

Ahogy a specifikációjából is láthatjuk, a telefon nem a legerősebb készülékek közé fog tartozni, de átlag felhasználásra tökéletes lehet. Az megjelenésről és az árról a bejelentés hiányában még nem tudunk semmit sem mondani.

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.