Ma végre volt időm kibontogatni és kipróbálni az Alfawise A8-as TV Box-át, amelyet a Gearbest-től kaptunk.

Hirdetés

Az eszköz egy nagyon puritán kis karton dobozban érkezett, az egész pack nagyon könnyű volt, ami nem csoda hiszen maga a termék is nagyon kicsi és könnyű. Az okosítóhoz járt egy hálózati adapter, amellyel áram alá helyezhetjük, egy HDMI kábel, egy rövidke használati útmutató (ami egyébként felesleges, olyan könnyű használni) és egy távirányító.

Itt be is illeszteném a videót, amiben mindent meg tudtok tekinteni:

 

Nézzük is meg részletesebben mi is van abban a kis dobozban:

  • 1,5GHZ quad-core cortex-A7 processzor
  • 2GB memória
  • 16GB tárhely
  • 802.11 b/g/n WiFi

Csatlakozók szempontjából is egész jól állunk: kapunk 4db USB bemenetet, 1db AV, 1db SPDIF, LAN kábel bemenetet, 1db HDMI, memóriakártya slotot és természetesen a tápcsatlakozó.

A termék körülbelül 8500 Ft-ért kapható, ennyi pénzért ez a hardver teljesen korrekt, legalábbis én így gondolom, a rendszer és a rajta lévő appok teljesen jól futottak, sebesnek nem mondanám, de elfogadható.

Rengeteg dolgot tudunk beállítani az eszközön, első körben rögtön érdemes is az időt és a nyelvet, a többi már ízlés kérdése. Ahhoz, hogy tudjunk a Play áruházból appokat letölteni, egy Google fiókkal be kell jelentkeznünk és már mehet is a móka! 🙂

A távirányítót kényelmes használni, egyáltalán nem gagyi, a gombok is szépen a helyükön vannak, nem mozognak, könnyen és gyorsan lehet velük navigálni!

A terméket csak ajánlani tudom mindenkinek, aki olcsón szeretne egy Android alapú TV okosítót. Remélem tetszett a bemutató.

Ha esetleg megvásárolnád a terméket, akkor azt ide kattintva tudod megtenni.

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.