A Philips bemutatta a Fidelio X3-at és az ST702 öntisztító fülhallgatót

Érdekes újdonságokkal rukkolt elő a Philips

Weboldal készítés kedvező áron!

Fidelio X3 


A TP Vision leleplezte a Fidelio X2 fejhallgató utódját, a Fidelio X3 nyitott kialakítású fejhallgatót. Az előddel ellentétben az új fejhallgató a fémhálós borítás helyett Kvadrat szövetborítással és skót bőrből készült fejpánttal rendelkezik. Az újragondolt külső mellett a hangzásvilág is további javuláson esett át.


A Fidelio X3 főbb tulajdonságai:

  • Kvadrat szövetborítás, ami a megújult külső mellett természetes szűrést biztosít a hanghullámok számára
  • skót bőr fejpánt,  a magától fejhez igazodó fejpánt terheléselosztásának köszönhetően kényelmes a viselete
  • 50 mm-es hangszórók széles hangsávon kínálnak részletgazdag hangzást
  • harisnyázott szövetkábel
  • aranyozott csatlakozás az oxidáció kialakulásának csökkentése érdekébenA Fidelio X3 várhatóan 2020 januárjában kerül kereskedelmi forgalomba, 349 eurós ajánlott végfelhasználói áron


Öntisztító vezeték nélküli fülhallgató


Az újonnan érkező ST702 fülhallgató különlegessége az öntisztításban rejlik. Az új teljesen vezeték nélküli fülhallgatók a töltőállomásba való helyezést követően UV technológiát használva képesek megtisztítani önmagukat, így higiénikusabb használatot kínálva a felhasználók számára. Az ST702 a Bluetooth 5.0 technológiát használja csatlakozáshoz, összesen pedig akár 18 órányi üzemidőre (6 óra a fülhallgatóban, 12 óra a töltőtokban) képes, így szünetmentes zenei élmény biztosítására is képes az egész nap folyamán.