7.000 mAh-s aksit kapott a Samsung Galaxy M51

A németországi hivatalos Samsung honlapon bukkant fel a bőséges teleppel megáldott mobil.

Weboldal készítés kedvező áron!

A Galaxy M széria legújabb tagjának legnagyobb érdekessége a burkolata alatt lakozó meglehetősen méretes, 7.000 mAh kapacitású akkumulátor, amelyet a készülék USB Type-C portján keresztül 25 wattal lehet tölteni. A megszokottnál ritkábban kell majd a töltőhöz nyúlnia annak, aki ezt a készüléket választja, ugyanis minimum 2-3 napig is bírja szuflával a mobil.A motorháztető alatt található még a Snapdragon 730 processzor, 6 GB RAM és 128 GB belső tárhely társaságában. Utóbbi microSD kártyával való még tovább bővíthető.

A Galaxy M51 előlapjára egy FullHD+ felbontással felvértezett, 6,7 hüvelykes Super AMOLED kijelző került. A megjelenítő tetejének közepére került a kameralyukban nyugvó 32 megapixeles szelfikamera. Az ujjlenyomat-olvasó a készülék oldalán kapott helyet.
A dél-koreai gyártó újdonságának hátoldalára egy L-alakú elrendezéssel bíró, téglalap alakú kamerasziget került, amely egy 64 megapixeles főegységet, egy 12 megapixeles ultraszéles látószögű szenzort (123 fokos betekintési szöggel), egy 5 megapixeles makrókamerát és egy szintén 5 megapixeles mélységérzékelőt vonultat fel. A Galaxy M51 a gyártó német webshopjában már elő is rendelhető, méghozzá 360 euró ellenében (~128.000 ft), fekete vagy fehér színben. Németországban a konkrét értékesítés szeptember 11-én veszi majd kezdetét. A készülék az elkövetkező napokban további országokban is felbukkanhat majd.


Forrás: Samsung