A Tenda bemutatta az O3 2.4GHz vezeték nélküli, 5 km hatótávolságú antennáját.

Hirdetés

Az O3 2.4GHz kültéri antenna WISP CPE megoldásokhoz és nagy lefedettséget biztosító vezeték nélküli hálózati megoldásokhoz készült, kifejezetten videómegfigyeléshez és adatátvitelhez.

Az O3 független teljesítményerősítőt és 12dBi irányított antennát használ, hogy hatékonyan vegye fel és tartsa fenn a stabil jelet a vezeték nélküli hálózat biztosítása érdekében, akár a telepítési helytől való 5 km-es távolságban is. A két eszköz automatikusan létesít kapcsolatot egymás között.

Az aktuális jelerősséget 3 LED-es jelzőfény mutatja, amit az O3 a peer-eszközről fogad. Fontos megtalálni a megfelelő helyet az eszköz telepítéséhez, így jobb teljesítményt érhetünk el.

Az antenna IP64 vízálló burkolattal és magas minőségű hardvereket integrál, így kiválóan alkalmazható különböző időjárási körülmények között, például napfényben, esőben vagy a rendkívül alacsony/magas hőmérsékletű környezetben is megállja a helyét.

További felhasználási területek:

  1. Nagy hatótávolságú vezeték nélküli kapcsolat
    Az egyik AP módként, a másik állomásként működik, így magas területi lefedettségét biztosít.
  2. WISP (kliens + router) mód
    A WISP állomáshoz/hotspothoz vezeték nélkül csatlakozik.
  3. P2MP Link
    Több AP egy hálózatba való csatlakoztatásával az összes kapcsolódó kliens kommunikálhat egymással.

 

Az O3 központosított kezelőszoftverrel rendelkezik, amely segítségével egyszerűen kezelhetjük a hálózat minden eszközét egyetlen PC-CPE Assistant-tal.

 

Forrás: Tenda

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.