Újra megegyezhet majd az F és az R széria. Az egyes piacokon F11 Pro, míg máshol R19 névvel lesz majd kapható a pop-up szelfikamerával érkező OPPO mobil.

Hirdetés

Ahogy a képen is láthatjuk, a telefon rendkívül magas képernyő-test aránnyal büszkélkedhet majd, bármilyen notch, vagy kameralyuk alkalmazása nélkül. Ez azt jelenti, hogy a február 20-án érkező Vivo V15 Pro-hoz hasonlóan, az F11/R19  32 megapixeles szelfikameráját is a telefon házából kiemelkedő mechanizmusnak köszönhetően vehetjük majd használatba. Úgy tűnik, hogy a BBK Electronics telefongyártói (OnePlus, OPPO, Vivo) 2019 első felében eléggé a pop-up szelfikamerás (az előbb említett készülékek) vagy a manuálisan szétcsúsztatható megoldásokra (OnePlus 7) összpontosítanak.

Hátul egy duál kamerarendszert kap a készülék, amelynek elsődleges szenzora a Samsung Galaxy A8s, a Huawei Nova 4 és a Redmi Note 7 telefonokban megismert Samsung ISOCELL GM1 lehet. A két kamera felett egy LED villanó is elhelyezésre kerül majd. Az ujjlenyomat-olvasó minden bizonnyal a kijelzőben foglalhat majd helyet.

A telefon F11 Pro név alatt mutatkozhat majd be Thaiföldön, Indonéziában és Indiában, míg Kínában R19 elnevezést kap. Az indiai bemutató esemény március végén kerül megrendezésre, a további piacokon való megjelenésről még nincsenek információink. A kék-lila színátmenetes változaton kívül, várhatóan további színekben is kapható lesz.

Kiszivárgott a Vivo V15 Pro specifikációja és árazása

Forrás: SlashLeaks

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.