3 iF Design Award díjat is nyert a Thermaltake

A Thermaltake és a Thermaltake Gaming Tt eSPORTS bejelentette, hogy 3 termékkel is elnyerték a 2018-as iF Temék Dizájn Díjat, a Thermaltake View 71 RGB edzett üveg kiadású teljes toronyházzal, a Thermaltake Gaming TEC ESPORTS NEMESIS optikai RGB gaming egérrel és a CRONOS Riing RGB 7.1 Gaming Headsettel

ByTech YouTube csatorna
Nézzük is a 3 díjazott terméket.

Thermaltake View 71 RGB

A ház kinyitható oldalpaneleket használ, és négy oldalán, az 5 mm-es edzett üveg (bal, jobb, elülső és felső) segítségével betekintés nyerhetünk a ház tartalmába. A házat 3 Riing RGB ventilátorral szerelték fel a megfelelő szellőzés érdekében. Hét meghajtótálcája moduláris meghajtórögzítéssel rendelkezik, amelyek fejlett tárolókapacitást és folyadékhűtéses megoldást biztosítanak.  

NEMESIS Switch optikai RGB gaming egér

Akár 12 gyorsgombot is beállíthatunk a különböző játékstílushoz, kifejezetten a tenyérbe illeszkedik az ergonomikus tervezésének köszönhetően. A gyártó szerint a japán OMRON kapcsolók 50 millió kattintást bírnak ki. A PMW3360 optikai szenzor 12.000 dpi felbontással bír, valamint 16,8 millió RGB színek közül választhatunk. A letölthető szoftvert is használhatjuk a makrók, a világítási effektusok, a színek és a gombok testreszabásához a játékstílusnak megfelelően.  

CRONOS Riing RGB 7.1 gaming headset

A headset a legújabb hardverelemekkel van felszerelve: 50 mm-es csúcsteljesítményű neodímium mágnes, 16.8 millió színes RGB világítás, 8 különböző világítási effektussal és 7.1-es virtuális térhangzással.