A Motorola rengeteg új készülék kiadását tervezte el, azt azonban még pontosan egyikről sem tudjuk, hogy mikor lesz a kiadásuk pontosan dátuma.

 

A G6 család hamarosan három új készülékkel, míg velük együtt az E széria két új készülékkel érkezik. Ez egyáltalán nem meglepő, hiszen a Motorola egész éves tervét tudhatják már, hiszen az már kiszivárgott. Azonban a Moto G6, G6 Plus és G6 Play most kapta meg a tanúsítványt Ázsiában, így valószínűsíthetően már nincs olyan messze a készülékek megjelenése sem.

Két országban, Thaiföldön már jóvá is hagyták a Moto G6 sorozatot, Indonéziában pedig az E5 és E5 Play készülékeket is. Ezekben az országokban már biztosan nem kell sokat várni a készülékek megjelenésére.

A készülékekről már a kiadás dátumán és az árán kívül szinte minden információt tudhatunk. Ezek már mindenképpen biztató jelek, így reméljük, hogy hamarosan elérkezik az európai kiadás is.

A G6 modellekről a meglévő információkat korábbi cikkeinkben már bemutattuk nektek. Amennyiben bővebben érdekelnek a készülékek jellemző, úgy az alábbi hivatkozásokra kattintva elérheted azokat.

Ebben az 5 színben érkezik a Moto G6 Plus

Állítólagos Moto G6 Play képek szivárogtak ki

 

 

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.