Az ASRock a mai napon bejelentette az új Intel Z390 és a Phantom Gaming alaplap termékcsaládot.

Hirdetés

Az új alaplapok támogatják a legfrissebb 9. generációs Intel Core processzorokat, amelyek az 1151 csatlakozóval rendelkeznek.

A Z390 Phantom Gaming alaplapok az elsők, amelyek az új iparági szabvány segítségével gyors, 2,5 Gbps-os LAN-t kínálnak. Az intelligens Phantom Gaming 2.5Gb/s LAN platform az otthoni hálózatok, a tartalomgyártók, az online játékosok és a kiváló streamerek igényeinek megfelelően készült. Az ASRock Phantom Gaming hálózati szoftvere is képes automatikusan felgyorsítani a fontos gaming forgalmat a többi adateléréssel szemben, a lehető legjobb játékélmény elérése érdekében.

Az ASRock IR Digital PWM a tizenkét fázisával állandó és szilárd támogatást biztosít a maximális stabilitás, valamint az overclocking eléréséhez.

Az új ASRock Z390 alaplapjai támogatják a 2,5 Gbps sebességű internetkapcsolatot, a rendkívül stabil 12 fázisú teljesítményt, valamint az USB Type-C-t, a Creative Sound Blaster Cinema 5 hangzást, a Polychrome SYNC színes RGB LED vezérlés és teljes lefedettségű M.2 hűtőbordákat.

 

Forrás: ASRock

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.