Nézzük a 19. heti ütősebb PS Store megjelenéseket.

Hirdetés

2MD: VR Football

A játékban kiválaszthatjuk a csapatunk logóját és színeit, megtervezhetjük a csapatunk felállását, felrajzolhatjuk a választott taktikát, ami aztán azonnal mehet a gyakorlatban is.

Megjelenés: május 8., kedd

 

AO International Tennis

Játssz világszerte kemény, füves és salak borítású pályákon. Juss el a Grand Slam döntőbe vagy tervezz saját bajnokságot. Olyan nevekkel mint Rafael Nadal és Angelique Kerber, Naomi Osaka and Hyeon Chung. A ranglétrán lépkedve amatőrből igazi tenisz csillaggá válhatsz.

Megjelenés: május 8., kedd

 

Conan Exiles

A játékban száműzöttként kell egy sivatagban tengődnünk, ahol a túlélésért harcolnunk, építkeznünk, valamint, ha úgy alakul uralkodnunk kell. Továbbá a túlélés érdekében még növényeket ültethetünk, állatokra vadászhatunk, nyersanyagokat gyűjtögethetünk, amikből fegyvereket készíthetünk, de akár kooperálhatunk másokkal, hogy egy közös lakhelyet építsünk fel.

Megjelenés: május 8., kedd

 

Destiny 2 – Expension II: Warmind

A DLC az új sztori mellett többek között egy Escalation Protocol névre keresztelt horda módot, egy sor új felszerelést, raidet és egyéb tartalmakat garantál. Ma este 7 órakor leplezik le Twitch-en az új kiegészítőt.

Megjelenés: május 8., kedd

 

Shantae: Half-Genie Hero – Ultimate Edition

A Shantae Half Genie Hero egy nagyszerű platformjáték egy hőssel, aki ember és dzsinn keveréke. Kalandjaid során több tucat különböző ellenféllel fogsz találkozni. Velük szemben kihasználhatod a különleges képességeidet. Messzire repítheted az ellenfelet, ha a copfoddal támadod meg, a hastáncod bevetésével pedig sokkal erősebb alakot ölthetsz.

Megjelenés: május 8., kedd

 

Előző heti megjelenések:

Öt nagy PlayStation Store megjelenés, ami a héten érkezik #18

 

 

Forrás: PlayStation

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.