Május 25-én érkezik az első Realme okosóra és okostévé

Új termékekkel bővül hamarosan a Realme termékportfóliója.

Weboldal készítés kedvező áron!

A Realme indiai részlege jelentette be a mai napon, hogy május 25-én egy online termékbemutató eseményt tartanak, magyari idő szerint reggel 9 órakor, amit a Realme hivatalos Facebook, Twitter és Youtube csatornáin lehet majd figyelemmel kísérni. Érkezik többek között a kínai gyártó első okosórája és okostévéje, a Realme TV, illetve a Realme Watch.Az eszközök specifikációjáról egyelőre még nem közölt hivatalos információkat a Realme, az óráról mindössze annyit tudhatunk meg a teaser képről, hogy négyzetes kialakítással, fekete színben érkezik és egy sárga csíkkal díszített gomb kerül az eszköz jobb oldalára.

Pletykák azonban vannak a Realme TV és Realme Watch mindegyikéről. Az okosóra előlapjára állítólag egy 1,4 hüvelykes LCD kijelző kerül, amelyet 320x320 pixeles felbontással vérteznek fel. A Watch egyedi operációs rendszert futtathat majd, és egy 160 mAh-s akkumulátor gondoskodhat majd a tápellátásáról, amellyel hét napig fogja bírni az eszköz egyetlen feltöltéssel.
Az XDA Developers nemrégiben megosztott egy Realme Watch renderképet, amelyen a fekete mellett fehér, sárga és kék színben is láthatjuk az okosórát.Ami a tévét illeti, várhatóan 43 és 55 hüvelykes méretekben érkezik, és Android TV Netflix támogatást is pletykálnak. A GSMArena értesülései szerint az előbb említett két eszközön kívül május 25-én érkeznek a Buds Wireless Pro és a Buds Air Neo TWS fülesek, és még a Realme X3 és X3 SuperZoom okostelefonok is.


Forrás: Realme India, GSMArena