Visszahívja a Belkin a meggyulladó vagy áramütést okozó vezeték nélküli töltőjét

Hivatalos közleményt adott ki a Belkin, amiben arról tájékoztatja az embereket, hogy a WIZ003 vezeték nélküli töltő veszélyes lehet, így azonnali hatállyal felfüggeszti az érintett termékek értékesítését.

A Belkin önkéntes termékvisszahívási eljárást kezdeményezett a  hordozható vezeték nélküli töltő + Special Edition WIZ003 tartó megnevezésű termék összes egységére vonatkozóan, és teljes visszatérítést kínál minden vásárlónak.
A tápegység gyártási hibája a töltő meghibásodását és túlmelegedését okozhatja, ami tűz és áramütés veszélyéhez vezethet. Sérülésről vagy anyagi kárról nem számoltak be, és a termékvisszahívás nem érint semmilyen más típusú Belkin vezeték nélküli töltőt, illetve a Belkin egyéb termékeit.

Amennyiben Ön megvásárolta a Belkin hordozható vezeték nélküli töltő + Special Edition WIZ003 tartó terméket, fontos, hogy azonnal hagyja abba annak használatát, áramtalanítsa a terméket, és további útmutatásért vegye fel velünk a kapcsolatot. A termék biztonságos ártalmatlanításával és annak visszatérítésével kapcsolatos részletes felvilágosításért, kérjük vagy a www.belkin.com/us/support/wiz003recallform weboldalon. 

(***) Több, mint 2000 kriptovaluta árfolyam élőben (***)