Renderképeken a Samsung Galaxy S11

Van még jó néhány hónapunk hátra a Samsung Galaxy S11 széria debütálásáig, azonban végre megérkeztek az első CAD koncepcióképek.

NoteWall.hu

Az első szembetűnő változás Galaxy S11 koncepcióképeken az aktuális 10. generációhoz képest, az a hátlapi kamerasziget, ahol is a Galaxy M30s-hez hasonlóan, egy téglalap alakú modulban sorakozik majd fel az a sok szenzor. Szám szerint öt.  A szelfikamera is elköltözik a helyéről, a jobb felső sarokból átkerül középre, ahogyan az a Galaxy Note 10 szériánál is található.

Az eddigi hírek szerint a Galaxy S11 várhatóan 6,7 hüvelykes, a kompakt Galaxy S11e 6,4 hüvelykes, míg a Galaxy S11+ méretes 6,9 hüvelykes panelt kaphat az előlapjára. A szivárogtatok szerint mindhárom modellnek lesz 5G-s variánsa.

A téglalap alakú kamerasziget főszenzora várhatóan az a 108MP Samsung ISOCELL HMX érzékelő lesz, amely a XIaomi Mi Note 10 / Mi CC9 Pro és a Mi MIX Alpha készülékeken is megtalálható. Amit még egyre jobban pletykálnak, hogy egy 5x-ös optikai zoomot lehetővé tevő periszkópos egység is bekerül a felhozatalba.

Visszatérve a kijelzőkre, várhatóan a széria összes modelljébe Dynamic AMOLED panel kerül, HDR10+ támogatással, QHD+ felbontással ( kivétel a Galaxy S11e, ami FullHD+ felbontású megjelenítőt kaphat) és a 120 Hz-es képfrissítést is emlegetik.

Ami a processzort illeti, piactól függően Snapdragon 865 és Exynos 990 rendszerchipekre esik minden bizonnyal a gyártó választása. Előbbiből az USA és Kína kap, míg minden egyéb országba, ahol a Samsung forgalmazza a készülékeit, oda az Exynos-lelkű Galaxy S11 modellek kerülnek értékesítésre majd.


360 fokos rendervideó:Bemutatkozott a Samsung W20


Forrás: 91Mobiles