Egy állítólagos termékleírás szívárgott ki a LG közelgő V35 ThinQ készülékéről.

Hirdetés

A dél-koreai vállalat várhatóan a nyár elején elindítja legújabb V30-as szériába tartozó készülékét, amely a közelmúltban az Egyesült Államokban és Oroszországban is megkapta a hivatalos minősítéseket. Egy új kiszivárgott specifikációs lista most úgy látszik, hogy bemutatja mit is várhatunk az eszköztől.

A telefon 6 hüvelykes OLED, 2880*1440-es felbontású kijelzőt kaphat, mint az LG V30, vagy a V30S ThinQ modellek. Azonban belül úgy néz ki, hogy nagy frissítést fog kapni a készülék. Ez a Qualcomm Snapdragon 845 formájában jelenik meg, amely a V30-ban használt korábbi Snapdaron 835 chipet fogja helyettesíteni. Továbbá a továbbfejlesztett készülék 6 GB RAM-ot, 128/256 GB belső tárhelyet kap, amely microSD kártyával még bővíthető.

Kamerák tekintetében a V35 ThinQ ugyanazt a hardvert kapja, mint a G7 ThinQ. Ez azt jelenti, hogy dupla hátlapi kamerát kap. A fő kamera 16 megapixeles f/1,6 nyílással, és másodlagos pedig egy 16 megapixeles nagylátószögű objektívvel van jelent. Ezeket a Dual-tone LED villanó, valamint a lézer és a fázisfelismerő autofókusz kíséri. Előlapi kameraként egy 8 megapixeles selfie kamerát kap, mint a G7 ThinQ.

Akkumultorként egy 3000 mAh-s darabot kaphat, csakúgy mint a G7 ThiQ. Operációs rendszer tekintetében pedig Android 8.1 Oreo-val szállítják.

Felbukkant a Geekbench-en az LG Q7


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.