XPG Emix H20 gamer fejhallgató bemutató

Egy kényelmes, remek ár-érték arányú XPG fejhallgató járt nálunk.

Weboldal készítés kedvező áron!

A nemrég nálunk járt EMIX H20 az Adata gamer almárkákának egy megfizethető fejhallgatója. Gamer fejhallgató révén, természetesen jelen van az elengedhetetlen RGB világítás és a virtuális 7.1 térhangzás. Az eszköz egy baromi hosszú, egészen pontosan 2,2 méteres szövet kábellel rendelkezik, amelynek a vége egy USB csatlakozóval van felszerelve. A zsinóron kapunk egy vezérlőt is, amelyen a szokásos gombok sorakoznak fel, amikkel a hangerőt tudjuk szabályozni, illetve a mikrofont vagy a világítást tudjuk ki-bekapcsolni.Az 50 mm-es meghajtókkal ellátott XPG fejhallgató árkategóriájában kiemelkedő hangzást nyújt szerintem, nem csak a gaming, hanem zenehallgatás terén is megállja a helyét, olyan 60-70%-os hangerőn a mély és magas hangok is jól szólnak, maximum hangerőn van egy kis torzulás, de nem akar szétesni, mint sok olcsó társa.

Az állítható mikrofon jól teszi a dolgát, amikor teszteltem, a vonal másik végén található egyén elmondása szerint jól és tisztán hallott.A 305 grammos súlyt nyomó EMIX H20 fejpántja állítható méretű és párnázott is, mind itt, mind pedig a fülpárnákon jó az anyaghasználat és viszonylag vastag szivacsot pakoltak bele. Ugyan embere válogatja, de nekem személy szerint több óra után sem nyomta a fejem, teljes mértékben kényelmes volt a viselése.
Az XPG fejhallgatóját a hazai webáruházakban 8-13 ezer forint környékén tudjátok megvásárolni, ami szerintem teljesen rendben van, árához képest kiemelkedő teljesítményt nyújt. Jó pár olcsó gamer headset járt már nálunk, én az Emix H20-at mondanám eddig a legjobbnak, ami a kezeim közé került.

(Mindenképpen nézzetek körbe jól, ha ilyen fülest szeretnétek, mert az egyik legnagyobb elektronikai áruház 20.000 ft-ért árulja...).


További képek