Xiaomi továbbra is adja ki a frissítéseket a készülékeihez. Ezúttal a Mi Mix 2 került sorra.

 

Az utóbbi hetekben frissítették a Mi 5, Mi 6 és Mi Note 2 készülékeket. A Mi Mix 2 frissítésének tesztelését még januárban kezdték és most már láthatjuk is a stabil béta verziót.

A Mi Mix 2-t tavaly év végén adták ki a Mi Mix utódjaként. A legfigyelemre méltóbb tulajdonsága a szinte keret nélküli kialakítás.

 

 

Emlékeztetőül nézzük meg milyen specifikációval is érkezett!

A készülék egy 5,9 hüvelykes 1080p-s kijelzőt, Snapdragon 835 processzort, 6/8 GB RAM-ot, 256 GB-os belső tárhelyet, 12 megapixeles kamerát és 3400 mAh-s akkumulátort kapott. Megjelenésekor Android 7.1 Nougat operációs rendszer futott rajta. Így elmondhatjuk, hogy egy egészen pofás kis telefon lett belőle, amely nagyonis megérdemli ezt az új frissítést.

A frissítés elhozza a telefon számára az Android Oreo frissítést és tartalmazza a 2017-es biztonsági javításokat is. A MIUI verziója pedig a MIUI 9 Global 8.1.18 Beta. A frissítéshez changelog nem érkezett, de ugyanarra számíthatunk, mint a többi frissített készüléknél.

 

A frissítés telepítéséhez rendelkeznünk kell a Global Beta 7.12.21 változatával. A frissítéseket az alábbi linken érheted el. A frissítés telepítéséhez menjünk a Beállítások->Telefon->Frissítés menüpontban és válasszuk ki a megfelelő fájlt.

Frissítés letöltése

 

Amennyiben nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, úgy az oldal jobb alsó sarkában található csengő ikonra kattintva feliratkozhattok az azonnali értesítésekért.

 

Még több Xiaomi cikk? Erre tessék!

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.