Újabb információk a Black Shark következő gamer telefonjáról!

Hirdetés

Azt már egy ideje tudhatjuk, hogy a Skywalker kódnevű telefon működtetéséről a Snapdragon 855 rendszerchip fog gondoskodni, amelyet a kínai közösségi médiába – Peter Wu, a márka CEO-ja által – frissen feltöltött poszter is alátámaszt. A képről továbbá az is kiderül, hogy a Black Shark 2 legerősebb változata csatlakozik az eddig nem túl népes, 12 GB RAM-mal szerelt készülékek táborába.

Pár napja az AnTuTu-nál is járt már a 8 GB RAM-mal és 128 GB belső tárhellyel szerelt modell, amely valószínűleg az alapmodell lesz. Ami még kiderült a benchmarking óriásnak köszönhetően, hogy a telefon egy FullHD+ (2340 x 1080 p) felbontású kijelzőt kap. Korábban azt is megtudhattuk, hogy a készülék házába egy tovább fejlesztett hűtési rendszer kerül, amelyet Liquid Cool 3.0-ként emlegetnek.

A specifikáció további részletei egyelőre még rejtély, azonban pár nap múlva (március 18-án) úgy is lehull a lepel a Black Shark új generációjáról.

Az alábbi kiszivárgott teaser videóban láthatjuk használat közben a készüléket. Jól látszik, hogy a kijelzőt körülvevő keret sokkal vékonyabb lesz, mint a Black Shark Helo, vagy az első generációs készülék esetében.

A következő generációs Black Shark AnTuTu-s teljesítménye:

AnTuTu teszten járt a Xiaomi Black Shark 2

 

Forrás: Weibo

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.