Windows 10 Pro licenc mindössze 4300 forintért

A koronavírus tombolása alatt rengetegen kényszerültünk otthoni munkavégzésre, vannak akik még mindig otthonról dolgoznak és vannak akik már visszatértek a munkahelyükre. A megfelelő otthoni munkavégzéshez elengedhetetlenek a megfelelő szoftverek.

Fontos a fertőtlenítés és az alapos kézmosás, de ugyanúgy oda kell figyelnünk, hogy szoftvereinket is frissen tartsuk és legális forrásokból szerezzük be. A G2Deal jóvoltából most igen kedvező áron vásárolhatunk legális szoftverkulcsokat, plusz a 20 százalékos kuponkódot felhasználva még jobb árat lehet kihozni. Ezek a Windows és az Office licencek legálisak?

Jogosan merül fel a kérdés, hogy ezek a szoftverkulcsok legálisak-e. Igen, az Európai Unió Bíróságának ítélete kimondta, hogy a szoftverkulcsokat tovább lehet adni, így lehetséges az, hogy a G2Deal-en ilyen olcsón lehet hozzájutni egyes szoftverekhez. 

A folyamat ugyanaz, mint a többi ehhez hasonló áruházhoz, megvesszük a webáruházban a kívánt szoftverkulcsot, ezután pedig pár percen belül emailben küldik is a kulcsot és lehet aktiválni. Probléma vagy kérdés esetén, bármikor lehet írni a vállalat munkatársainak és segíteni fognak. 

Az akciós szoftverek listája itt érhető el. Mint már említettem, az árat tovább csökkenthetjük a AA20 kuponkóddal, amely további 20 százalékos kedvezményt biztosít.

Akciós ajánlatok:

(***) Több, mint 2000 kriptovaluta árfolyam élőben (***)