Vodafone - 15 GB extra mobilnet és adatkeret használat nélkül látogatható oktatási oldalak

A Telekom és a Telenor után, a Vodafone is ingyen mobilnettel kedveskedik a és jó pár oktatási oldal oldal nem csökkenti majd az adatkeretünket.

Immáron mindhárom nagy telekommunikációs szolgáltató próbál segíteni a maga módján a koronavírus miatt kialakult helyezetre való tekintettel, a Telekom és a Telenor után a Vodafone is ajándékkal kedveskedik ügyfeleinek.

A Vodafone március 17-től 15 GB extra mobilinternetet biztosít feltöltőkártyás és havidíjas lakossági, valamint kisvállalati ügyfeleinek, számlázási ciklusonként 5-5GB-ot, amit a My Vodafone applikáción keresztül lehet majd aktiválni. Itt még nem ért véget a történet, ugyanis az országosan elérhető oktatási anyagokat tartalmazó weboldalak vagy applikációk (például: mozaweb.hu, oktatas.hu, nkp.hu, videotanar.hu, ekreta.hu) használata nem csökkenti az adatkeretet a tanítási év végéig.

Ezeken felül még minden otthoni digitális TV előfizetéssel rendelkező ügyfél számára elérhetővé teszik a Premium TV és a FilmBox Pro csomagban lévő csatornákat április 30-ig. A Premium TV csatornák UPC TV előfizetéssel érhetőek el, míg a FilmBox Pro csomag UPC és Vodafone TV előfizetéssel is. 

Az alkalmazásban az adatvásárlás gombra való bökés után ezt keressétek:Forrás: Facebook/Vodafone

(***) Több, mint 2000 kriptovaluta árfolyam élőben (***)