A VIVEPORT-on keresztül a fejlesztők pedig már 80/20 arányban részesülnek a bevételből 2019 folyamán.

Hirdetés

A VIVEPORT ma bejelentette, hogy a Viveport Infinity, az első korlátlan VR előfizetéses szolgáltatás, április 2-tól havi 12,99 dollárért vagy éves szinten 99 dollárért lesz elérhető. A Viveport Infinity-vel a felhasználók korlátlan hozzáférést kaphatnak több mint 600 alkalmazáshoz és játékhoz, ezenkívül olyan szolgáltatásokat vehetnek igénybe, mint a megújult Viveport Video. A jelenlegi előfizetők, valamint azok az új előfizetők, akik április 2. előtt regisztrálnak, egész évben a mostani áron élvezhetik a szolgáltatást.

A Viveport Infinity széles kínálatot biztosít a már nagy népszerűségnek örvendő és a független fejlesztők VR alkalmazásaiból is. A havi előfizetés keretében kedvező áron juthatunk hozzá ezekhez a tartalmakhoz. Az Angry Birds VR: Isle of Pigs és a Skyworld: Kingdom Brawl fejlesztői az előfizetéses szolgáltatáshoz időzítették megjelenésüket, így a felhasználók egyszerűen és megfizethető módon fedezhetnek fel és próbálhatnak ki új tartalmakat. Az új Viveport előfizetők két hetes díjmentes próbaidőszakot vehetnek igénybe, ízelítőt kapva a korlátlan játékélményből.

A Viveport Infinity a VIVE és az Oculus Rift tulajdonosok számára lesz elérhető, a kompatibilis tartalmakat pedig a VIVE WAVE platformját használó önállóan működő (standalone) headsetekkel is használhatjuk. A különböző hardverekre és platformokra épülő megközelítés új kategóriát nyit a VR világában, szélesítve a fejlesztők elérését és célközönségét.

A Viveport Infinity fejlesztők a jelenlegi 70/30 helyett 80/20 arányban részesülnek a bevételekből. Ez a rendszer a 2019. április 1-jétől év végéig tartó időszak alatt a Viveport Infinity-n található valamennyi tartalomra vonatkozik.

Minden előfizető exkluzív szolgáltatásokban is részesül, mint például hétvégi akciók bizonyos tartalmakra, ingyenesen elérhető tartalmak és kedvezményre jogosító kuponok. Április 2-tól az előfizetők minden hónap elején automatikusan kapnak egy 10%-os kupont, amit bármilyen Viveport vásárlásnál felhasználhatnak. A Viveport emellett egy születésnapi akcióval is meglepi a felhasználókat április 2. és 7. között.

Az új felhasználók már ma is regisztrálhatnak a szolgáltatásra a jelenlegi áron (8,99 dollár), az április 2-i indulása előtt. A meglévő Viveport előfizetők (havi vagy előre fizetéssel) szintén a mostani árakon használhatják a szolgáltatást 2019-ben.

 

A HTC kibővítette VR portfólióját

Forrás: Vive

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.