Videón tűnt fel a Vivo Nex

A Vivo Nex prototípusát az idén mutatták be, akkor még Vivo Apex néven. Mivel nagy érdeklődést kapott, ezért a Vivo megígérte, hogy még 2018-ban bemutatják a készüléket.

ByTech YouTube csatorna
A Vivo végül bejelentette, hogy június 12-én Sanghajban fogják bemutatni a készüléket. Most egy olyan videó került nyilvánosságra, amelyen teljes egészében megjelenik a telefon, valamint a pop-up szelfikamera is.
A Vivo Nex teljesen úgy néz ki, ahogy azt várhattuk, bár azért tartalmaz egy kis keretet is. A pop-up szelfikamera elég nagy figyelmet kap a videóban. A pletykák szerint azonban lesz egy olyan verzió is, amelynél visszakerül a telefon előlapjára a szelfikamera. Ahogy azt korábban is megtudhattuk a készülék nem tartalmaz ujjlenyomat-olvasót sem az előlapon, sem a hátlapon, mivel kijelzőbe épített szenzort kap. Ennek konkrét működését a videóban nem láthatjuk, viszont a videó végén megjelenik egy kis időre, így biztosan a készülék részét képezi majd. A videón az is világosan látható, hogy a telefon fejhallgató-csatlakozóval rendelkezik, így a Nex valóban egy tökéletes okostelefon lehet. :) Még mindig nincs róla információ, hogy a telefon mikortól lesz ténylegesen megvásárolható, de a bemutatóra legalább már nem kell sokat várnunk.

Ez is érdekelhet

Ez is érdekelhet