A Mi 9 mellett több vezeték nélküli töltőt is bemutatott a kínai gyártó.

Hirdetés

A Xiaomi a napokban mutatta be Mi 9 és Mi 9 Transparent Edition készülékeit, amelyek mellett vezeték nélküli töltők is érkeztek. Ezek a kiegészítők természetesen más, Qi vezeték nélküli szabványt támogató eszközökkel is használhatóak lesznek.

De nézzük, hogy pontosan mivel is rukkolt elő a Xiaomi.

Mi Wireless Charger

Ez a Mi MIX 3 mellett debütált, Mi Wireless Charger továbbfejlesztett változata. Az új kiegészítő már támogatja a 27W-os tápfeszültséget, valamint a 20W-os kimeneti feszültséget, így a Mi 9-et akár 60 perc alatt képes feltölteni 0-ról 100%-ra.  A megnövekedett teljesítménye miatt gondoskodni kellett a megfelelő hűtéséről is, így hűtőbordákkal és egy csendes ventilátorral is felszerelték. Természetesen visszafelé is kompatibilis a vezeték nélkül tölthető eszközökkel.

Amennyiben hasonló termék vásárlását fontolgatjuk, akkor mindenképpen érdemes megvárnunk míg ez az új megoldás felkerül a boltok polcaira. A töltő fehér színben lesz megvásárolható, 99 jüanos (4.131 Ft) áron.

Mi Wireless Car Charger

A Xiaomi bejelentette a vezeték nélküli töltőjének autós változatát is, amely szintén 27W-os teljesítményű és támogatja a 20W-os gyorstöltést is. A töltő érdekessége, hogy egy motoros mechanizmussal automatikusan közrefogja telefonunkat, így rögzítve azt a fejegységéhez.

Az árazás tekintetében ebben az esetben sem szállt el a gyártó, ugyanis az autós töltőért 169 jüant (7.052 Ft) kell majd kicsengetnünk.

Mi Wireless Power Bank

Az asztali és autós töltő mellett, egy 10.000 mAh-s powerbankot is bemutatott a vállalat, amely szintén rendelkezik a vezeték nélküli töltés támogatásával. Természetesen fizikai portokkal is felszerelték, így bármely készülékünket könnyedén tölthetjük majd a segítségével.

Árcéduláját tekintve, 149 jüanért (6.217 Ft) lesz majd megvásárolható, kizárólag fekete színben.

 

Az új kiegészítők elérhetőségével kapcsolatban egyelőre még nem közölt információt a gyártó.

Hivatalos a Xiaomi Mi 9 és a Mi 9 Transparent Edition

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.