Véroxigénszint-méréssel frissült a Huawei Watch Fit Elegant

Új egészségfigyelő funkciókkal, véroxigénszint-méréssel, tíz napos üzemidővel érkezik Magyarországra a Huawei új okoskarkötője.

A Huawei Watch Fit Elegant letisztult, mégis elegáns megjelenés jellemzi. Rozsdamentes acél készülékházat, csiszolt üvegfelületű kijelzőt és puha fluorelasztomer szíjat kapott a karkötő. Jégfehér és éjfekete színekben kerül a boltok polcaira.


A Watch Fit Elegant jó edzőtársunk lehet, ugyanis több mint 96 edzésmódot támogat.  A viselhető eszköz 12 további, specifikus mozgásformával segíti a leggyakrabban ismételt gyakorlatok még helyesebb és pontosabb végrehajtását, beleértve a zsírégetést, az izmok tonizálását, valamint a váll és a nyak lazítását. Ezek helytől és időtől függetlenül bármikor, akár az irodában, munka közben, vagy otthon is elvégezhetők. Futás közben az okoskarkötő figyeli a mozgást, a beépített GPS és más érzékelők segítségével elemzi a lépésszámot. Tizenhárom beépített futóprogramja és a Huawei technológiája valós idejű tanácsokat ad az edzés hatékonyságának növelése és a sérülések esélyének elkerülése érdekében kezdőtől a haladó szintig.

Az okoskarkötő egészségfigyelő funkciói, mint a véroxigén-szint (SpO2) mérés, illetve a menstruációs ciklus megfigyelése lehetővé teszi, hogy a felhasználók részletesebb képet kapjanak egészségügyi állapotukról. Az állandó SpO2-ellenőrzés folyamatosan tájékoztatja viselőjét az egészségi állapotáról, valamint figyelmeztet, ha az érték túl alacsony. Az óra által mért adatok és azok változásai bármikor elérhetők a Huawei Egészség alkalmazásban. Az eszköz bekapcsolt pulzusmérés és alvásfigyelés mellett is 10 napos akkumulátor-üzemidőt kínál, míg a gyorstöltés funkciónak köszönhetően öt perc töltéssel egy napos üzemidő nyerhető. Árak és elérhetőségek

A Huawei Watch Fit Elegant a fentebb említett színekben április 15-től elérhető a Huawei valamennyi kereskedelmi partnerénél bruttó 45.990 Ft-os ajánlott fogyasztói áron. Az Extreme Digital és a Telekom üzleteiben ugyanakkor április 15. és 25. között megvásárolt modellek mellé ajándék Huawei Scale 3 okosmérleg is jár a vásárlóknak.


Forrás: Huawei

(***) Több, mint 2000 kriptovaluta árfolyam élőben (***)