VAVA Baby Night Light teszt

Sosem teszteltem még Baby Night Light-ot, sőt semmilyen világításhoz kapcsolódó terméket, de mondom nézzük meg mit tud egy ilyen termék és nekem baromira bejött.

(***) Stake - az egyik legjobb kriptokaszinó és sportfogadási oldal (***)

Ezt a terméket, mint a neve is sugallja babáknak, kisgyermekeknek szánja a gyártó, de be kell valljam engem is elvarázsolt. Alapvetően egy éjjeli kis lámpáról beszélünk, ami nem igazán érdekes, de a VAVA hozzáadott egy csomó olyan apróságot, amitől mégis érdekessé válik és érdemes vele foglalkozni.

Nézzük a dobozt és, hogy mit tartalmaz.

A doboz nagyon barátságos, szépen diszített, pont olyan, amilyen illik egy ilyesfajta lámpához. 

A dobozban megtalálható:

  • maga a termék, az éjjeli fény
  • egy dokkoló a töltéshez
  • USB-B kábel
  • használati utasítás
  • egy heveder féle csíptethetős cucc, amit nem sikerült kitalálnom, hogy hova merre miért
  • 4 lapnyi matrica, amivel feldiszíthetjük a lámpát


A doboztól kezdve a terméken át egészen a kiegészítőkig, mindennek nagyon jó a minősége, jó az anyaghasználat. A terméket kétféleképpen tudjuk tölteni, rátesszük a kis tojáslámpánkat a dokkolóra, majd abba bedugjuk az usb kábelt és tölt, vagy a termék alján külön elhelyeztek egy bementet arra az esetre, ha nem lenne nálunk a dokkoló, ami nagyon hasznos lehet. Ha teljesen feltöltjük az akkumulátort, akkor durván 200 órát képes világítani. Mióta nálam van még nem raktam töltőre. 


Mind a dokkoló, mind a lámpa alja el van látva egy gumigyűrűvel, ami megakadályozza, hogy csúszkáljon. A fenti képen látható, hogy bekapcsolni az alján lávő bekapcsológombbal tudjuk (hosszan kell nyomni).

IP65-ös besorolással rendelkezik, ami azt jelenti, hogy  az eszköz teljesen zárt és védett a szilárd anyagok és szennyeződések ellen és kisnyomású vízsugár ellen. Tehát nyugodtan oda lehet adni kisgyereknek, nem baj ha leesik, vizes vagy nyálas lesz. :)

A kis tojás alakú éjjeli fényünk kapott még érintéses okos vezérlést is, ami annyit tesz, hogy a lámpát böködve tudjuk állítgatni.

  • A lámpa tetejét kétszer "megütve" kapcsol be, illetve ki
  • A lámpa tetejét hosszan érintve tudjuk változtatni a fényerőt
  • Alul a VAVA logót megérintve tudjuk változtatni a fény színét (fehéresebb <-> sárgásabb)

Ahogy néztem, nem egy drága termék a VAVA Baby Night Light, nekem elnyerte a tetszésem. Az üzemideje szuper, ellátták megfelelő védelemmel, könnyű vezérelni és még matricákkal is tudjuk diszíteni.

(***) Több, mint 2000 kriptovaluta árfolyam élőben (***)