Újabb toronyház a Thermaltake-től - Level 20 RS ARGB

Megérkezett a Level 20 sorozat legújabb tagja.

Weboldal készítés kedvező áron!

A Level 20 RS ARGB hatékony hűtés érdekében a előlap és a felső panel háromrétegű szűrőt kapott. A tartóoszlopok úgy lettek kialakítva, hogy maximalizálják a légáramlást. Mindkét oldalán egy 4 mm-es edzett üvegapanel található. A közepes méretű toronyház kiemelkedő felső panel oldalsó részén elhelyezkedő I/O portok között két USB 3.0, két szabványos USB 2.0, egy HD Audio, egy bekapcsoló és egy ARGB gomb található, amely segítségével a felhasználók könnyedén változtathatnak a világítási módokon és egyszerűen hozzáférhetnek a kívánt portokhoz. 

A kettős GPU elhelyezési opcióval tervezett Level 20 RS ARGB támogatja a grafikus kártyák függőleges elhelyezését dupla PCI-E slotokkal. A PCI-e hosszabbító kábel opcionális kiegészítő. A mellékelt GPU tartókeret pedig megakadályozza a grafikus kártyák okozta PCIe sín elhajlását és csökkenti az alaplapra nehezedő terhelést is.
Akár 360 mm-es egyedi radiátor és akár 360 mm-es AIO vízhűtés is beszerelhető a házba. A Level 20 RS ARGB két előtelepített 200 mm-es 5 V-os ARGB ventilátorral és egy 120 mm-es szabványos hátsó ventilátorral lett felszerelve, valamint elől akár három 140 mm-es, felül pedig három 120 mm-es és egy 200 mm-es ventilátorral tovább bővíthető. 

Támogatja továbbá az ATX szabványú alaplapokat, a 172 mm magasságú CPU hűtéseket, az akár 400 mm hosszú (HDD rekesz nélkül) és 282 mm hosszú (HDD rekesszel) függőleges és vízszintes VGA elhelyezést, az akár 220 mm hosszúságú tápegységet, valamint kettő 2,5/3,5 hüvelykes (HDD állvánnyal) és további egy 2,5 hüvelykes (HDD rekesszel) tárolót, vagy kettő 2,5 hüvelykes HDD rekeszt vagy egy 3,5 hüvelykes (HDD rekesszel)  tárolóeszközt.


Forrás: Thermaltake