Újabb közepes méretű toronyházakkal érkezik a Thermaltake

A Thermaltake bejelentette a Versa J sorozatot, köztük a J22, J23, J24 és J25 TG RGB Edition, valamint a V200 TG RGB Edition közepes méretű toronyházakat.

(***) Stake - az egyik legjobb kriptokaszinó és sportfogadási oldal (***)

A Versa J sorozat úgy lett kialakítva, hogy megfeleljen a különböző preferenciákkal rendelkező PC építők igényeinek.

A jobb szellőzés érdekében a J22 TG RGB három beépített 120 mm-es 12 V-os RGB ventilátorral rendelkezik, kettő elöl és egy hátul helyezkedik el. A J23, a J24, a J25 és a V200 TG RGB három beépített 120 mm-es 12 V-os RGB elülső ventilátort kapott. Mind a három ventilátor kettős módban vezérelhető, vagy az I/O port RGB gombjával vagy szinkronizálással a rajongók kedvenc RGB-képes alaplapján keresztül, beleértve az Asust, a Gigabyte-t, az MSI-t, az ASRock-ot és a Biostart. Az All-in-One (AIO) Liquid Cooler termékek tökéletesen illeszkednek a J sorozatú és a V200 TG RGB kiadáshoz. A TG Edition is a PC-gyártók igényeinek megfelelően került kialakításra.

 

A Versa J22 TG RGB közepes méretű toronyház klasszikus megjelenéssel és 5,25 hüvelykes meghajtó támogatással, illetve edzett üveg oldalapokkal rendelkezik, valamint remek hűtési teljesítményt kínál. A J23 TG RGB toronyház kiváló élményt kínál elegáns, modern rendszer építéséhez. Emellett a ház bal oldalán egy teljes szélességű edzett üveglap és elől egy akril panel található, amely biztosítja a megfelelő hozzáférhetőséget és látványt. A Versa J24 TG RGB középső toronyház egyedi kialakítású, edzett üveg és háló szerű burkolatot kapott, így tisztult és elegáns külsőt nyújt, miközben a kiváló légáramlást biztosít a munkához. Ezen túlmenően a termék minden igényt kielégít azáltal, hogy támogatja a PC hardvereket és a csúcskategóriás GPU megoldásokat. A Versa J25 TG RGB középső toronyházat olyan PC-építőknek tervezték, akik elegáns, egyedi megjelenésű házat szeretnének nagy légáramlással és kristálytiszta edzett üveglapokkal. Ezenkívül ez a középső toronyház támogatja a lég és folyadékhűtésű hardvereket, a high-end GPU-kat és az al jában elhelyezhető praktikus PSU fedeleket.

A V200 TG RGB közepes toronyház a legmodernebb, elegáns, üveg oldalapokkal készült és a csúcsminőségű hardveres, illetve egyedi rendszer konstrukcióra épült, átlátszó akril előlappal és praktikus PSU fedéllel is rendelkezik.

Elérhetőség, garancia, kompatibilitás és árazás

A Versa J Series, V200 TG és TG RGB Edition Mid-Tower 2018. augusztusában már elérhető a Thermaltake kiskereskedelmi partnereinél és forgalmazóinál. A toronyházak hároméves garanciájával és a Thermaltake világszerte nyújtott ügyfélszolgálatával és műszaki támogató hálózatával igyekszik eleget tenni a felhasználói igényének.

(***) Több, mint 2000 kriptovaluta árfolyam élőben (***)