Idén márciusban mutatták be az OPPO R15 és R15 Dream Edition készülékeket, amelyek az első notch-csal rendelkező OPPO okostelefonokként kerültek ki a piacra. Néháy hónappal később már váltottak is a kisebb méretű notch-ra, az R19 esetében pedig már teljesen el is hagynák azt.

Hirdetés

Korábban már láthattunk renderképet az R19 készülékről és megfigyelhettük a notch nélküli dizájnt, amelynek megvalósíthatóságáért a kijelzőbe épített kamera technológia fog felelni a kiszivárgott információk alapján.

Tegnap újabb koncepció képek kerültek nyilvánosságra a készülékről, amelyeken ismét visszaköszön a már említett dizájn, azonban már nem egy, hanem egyből két beépített kamerát is ábrázolnak. A kialakításnak köszönhetően nagyon kis méretű kávákat láthatunk, így a telefon akár a 95%-nál nagyobb képernyő-test arányt is elérheti majd.

Az R17 modellekhez hasonlóan, az R19 is 6,4 hüvelykes AMOLED kijelzővel kerülhet kiadásra, így lehetővé téve a kijelzőbe épített ujjlenyomat-olvasó techonlógia használatát. A képeken a telefon hátlapját is megfigyelhetjük, amelyen egy függőleges elrendezésű, három kamerából álló modul és egy LED villanó kaphat helyet, a középre helyezett OPPO felirat társaságában. A koncepciós fotókon látható még továbbá az 5G adatkapcsolati jelzés is, és ez alapján arra következtetünk, hogy jövőre az OPPO is elhozhatja majd számunkra az 5G támogatottságot.

A képek segítségével a telefon specifikációjának néhány részletéről is tájékozódhatunk. Ez alapján a motoháztető alatt megtalálható lehet majd 6 GB RAM és 64/128 GB belső tárhely, illetve az előlapon 40 megapixeles szelfikamera(ák) kaphatnak helyet. Természetesen ezen információkat még mindenképpen érdemes fenntartásokkal kezelni.

Európában is bemutatkozott az OPPO R17 Pro és R17 Neo

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.