Az Olixar után a Spigen tokgyártó sem várt addig, míg a Huawei P30 szériát hivatalosan is leleplezik, már megjelentek az oldalán a P30 és P30 Pro készülékhez kapható tokok. A Huawei ezt biztosan nem nézi jó szemmel majd, mi viszont annál inkább, hiszen a vártnál előbb ismerhetjük meg a zászlóshajók várható kinézetét.

Hirdetés

A Spigen készülékenként 5-5 tokot tett elérhetővé webshopjában, mi csak az átlátszó tokokkal foglalkozunk, hiszen csak ezeken a képeken látszik jól a P30, illetve a P30 Pro hátlapi kialakítása.

 

Huawei P30

 

Huawei P30 Pro

A Huawei P30 és a P30 Pro is függőleges elrendezésű hátlapi kamerarendszert kap, míg előbbi készülék kamera modulja három, addig utóbbié négy szenzort fog tartalmazni. A P30 esetében a kamerák alatt foglal majd helyet a LED villanó, ezzel szemben a P30 Pro-nál a szenzorok jobb oldalára kerül. Mindkét készülék kijelzője egy-egy vízcsepp alakú bemélyedést tudhat majd magáénak, ahová a szelfikamera kerül.

A Huawei korábban már beharangozta, hogy március végén fogja bemutatni a P30 szériáját. Úgy tűnik, hogy a pontos dátum is megvan, ugyanis a képeken az óra alatt egy március 28-i dátumot láthatunk, így minden bizonnyal ekkor leplezik majd le a készülékeket. A P széria tehát szokás szerint akkor debütál, amikor nagyjából már lecseng majd az MWC-n bemutatott készülékek körüli hype. Egyébként az idei MWC keretein beül jelenti be a Huawei a hajlítható kijelzős készülékét.

Megerősítés még nem történt ez irányban, de továbbra is három tagot számlálhat majd a P széria új generációja: P30, P30 Pro és P30 Lite.

3D renderképeken a Huawei összehajtható telefonja

Forrás: Spigen

 

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.