A Google Pixel következő szériáját október elején hivatalosan is bemutathatják. Most új képek és információk érkeztek a Google Pixel 3 XL-ről.

Hirdetés

Egy orosz weboldalon most olyan új képek jelentek meg a Pixel 3 XL-ről, amelyek megmutatják a telefon teljes dizájnját, valamint a specifikációt is láthatjuk rajtuk az AIDA segítségével.

Ahogy láthatjuk a Google nem volt képes kihagyni készülékéből a sokak által annyira gyűlölt notch-csot, amely elég nagy méretűre sikeredett. A notch-ban a dupla előlapi kamera és a hangszóró mellett további érzékelők is megtalálhatóak. Ha nem lenne elég a notch nagysága, akkor alul még egy nagyobb méretű kávával is találkozhatunk, amelyen helyet kapott a második hangszóró.

 

A hátlap felső része fényes üvegborítást kapott. Ezen található meg a kamera és a LED villanó. A hátlap másik felén pedig helyet kapott az ujjlenyomat-olvasó és a “G” logó. Ez az üveghátlap lehetővé teszi a készülék vezeték nélküli töltését.

A fenti képen láthatjuk, hogy a Pixel 3 XL dobozában megtalálható lesz maga a készülék, egy USB Type-C kábel, két USB adapter, egy fali csatlakozó és egy vezetékes fülhallgató.

Specifikáció

Az AIDA program segítségével most láthatjuk a Google Pixel 3 XL legfontosabb jellemzőit is. A készülék méreteit tekintve 154 x 73 mm-es. Egy 6,71 hüvelykes, 1480 x 2960 pixel felbontású, 18,5:9 képarányú kijelzőt fog kapni. A motorháztető alatt egy Snapdragon 845 processzort, 3.430 mAh-s akkumulátort, 4 GB RAM-ot találhatunk majd.

Kiszivárgott videón láthatjuk a Google Pixel 3 XL-t

 

 

 

 

 

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.