Újabb érdekes Xiaomi termék, itt van a vállalat saját akváriuma

Szerintem nem sokan vannak akik fel tudnák sorolni, hogy a Xiaomi milyen termékeket készít, könyebb azt megmondani, hogy mit nem gyártanak. Most egy akváriummal rukkoltak elő.

Weboldal készítés kedvező áron!

A Xiaomi bemutatta legújabb termékét ami egy hordozható nano-akvárium., bár nem tudom ki akar alapvetően hordozni egy akváriumot. Az új készülék 299 jüan-os(43 dollár / ~13.000 forint) árcédulát kapott. 


Az akváriumot úgy tervezték, hogy fenntartsa az ökológiai egyensúlyt, így nem kell olyan gyakran vizet cserélni benne, mivel a nitrátok és más hulladékok eltávolításra kerülnek. A termék tetején található egy kis rés, amibe virágot vagy bármilyen növényt ültethetünk. Emellett a halak etetéséhez sem kell a fedelet levenni. A haltartály felhasználóbarát kialakítást és egygombos vezérlést alkalmaz. 

A készülékhez négylépcsős szűrőrendszer tartozik, vulkanikus kő és mágneses gyűrűkő kultúrát tartalmazó nitrifikáló baktériumok, aktív szén, hogy elpusztítsák a káros baktériumokat, a felső szűrő pamut, az alsó réteg pedig biokémiai pamut, amely kiszűri a "kisebb darabokat", így a víz sokáig tiszta marad. 

Az akvárium energiafogyasztása alacsony így egy power bank-ről is lazán elműködtethető.