A gyártó már korábban megerősítette a készülék szerdai bemutatását. Bár már tudjuk, hogy hogyan is néz ki a telefon, köszönhetően a TENAA-n megjelent képeknek, most azonban újabb képek is érkeztek.

Hirdetés

A képeket a Baidu-n tették közzé, és egy kék színű változatot ábrázolnak. Ez a szín hasonló a Nokia 5 és a Nokia 8 kék árnyalatához.

A Nokia X5 kicsit nagyobb méretű, mint az X6 és dupla hátlapi kamerákkal van felszerelve, amelyek függőleges elrendezést kaptak. Az ujjlenyomat-érzékelő közvetlenül a kamerák alatt található. A telefon tetején kapott helyet a jack csatlakozó és az USB port.

A Nokia X5 egy 5,86 hüvelykes, 1520 x 720-as felbontású kijelzővel rendelkezik. A telefon működtetéséről egy 2.0 GHz-es nyolcmagos processzor gondoskodik, amely mellett helyet kap még 3/4/6 GB RAM, egy 3.000 mAh-s akkumulátor, és RAM opciótól függően 32/64 GB belső tárhely.

A hátlapi kamerák közül az egyik 13 megapixeles, az előlapi kamera pedig 8 megapixeles. A telefonon gyárilag az Android 8.1 Oreo operációs rendszer fut.

Július 11-én érkezik a Nokia X5

 

 

 

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.