A Xiaomi egy hónappal ezelőtt jelentette be új al-márkáját POCOPHONE néven. Az új márka alatt megjelenő első készülék már NCC és FCC tanúsítványt is kapott. Most a telefon európai megjelenésével kapcsolatban derültek ki új információk.

Hirdetés

Az információ Roland Quandt-tól származik, aki egy tweet-ben tette közzé a POCOPHONE készülékének modelljeit, és ezek várható árait Európában. Kelet-Európában a 6 GB RAM + 64 GB belső tárhellyel rendelkező modell körülbelül 420 euróba, míg a 6 GB RAM + 128 GB belső tárhellyel felszerelt modell 460 euró körüli áron lesz majd megvásárolható.

A POCOPHONE F1 alapmodellje a OnePlus 6-hoz viszonyítva lényegesen olcsóbban lesz megvásárolható az európai piacon.

 

Múlthéten egy videón jelent meg a POCOPHONE F1 okostelefon. A készülék “Beryllium” kódnévvel rendelkezik, és a negyedik olyan Xiaomi készülék lehet az idén, amely Snapdragon 845 processzorral kerül ki a piacra.

A videóban azt láthatjuk, hogy a telefon egy 2,8 GHz-es processzoral, 6 GB RAM-mal, 128 GB belső tárhellyel rendelkezik, valamint a Android 8.1 Oreo alapú MIUI 9 rendszert futtatja. Dizájn szempontjából a készülék a Xiaomi Mi 8-hoz hasonlítható, kivéve a hátlapon található kamerák elhelyezkedését, amelyek középre kerültek.

Mivel egyre több információ érkezik a telefonnal kapcsolatban, ezért elképzelhető, hogy hamarosan be is mutathatják.

A Xiaomi egy mai, Spanyolországban megrendezésre kerülő eseményen fogja bemutatni a Mi A2 és Mi A2 Lite készülékeit.

A Xiaomi POCOPHONE készüléke FCC tanúsítványt kapott

 

 

 

 

 

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.