Új gaming kiegészítőket jelentett be a Thermaltake

Egészen pontosan egy billentyűzetet, egy vezetékes és egy vezeték nélküli egeret mutattak be.

A TK5 RGB gaming billentyűzet modernizált fedőlapja alumíniumból készült, a kapcsolók pedig megemelt, nyílt kialakítással lettek elhelyezve, hogy a rések közé kerülő port könnyedén kitakaríthassuk. A billentyűzet egyik kiemelkedő tulajdonsága a 360 fokos alsó világítás. A külön multimédiás gombok mellett egy fémgörgő is található a hangerő egyszerű szabályzásához, rendelkezik audio és USB portokkal, valamint a levehető mágneses csuklótámasz szintetikus bőrből készült a legjobb funkcionalitás és kényelem érdekében. A billentyűzet továbbá 16,8 millió színt támogató RGB világítással rendelkezik, amely 13 dinamikus fényhatást is biztosít. A fényhatások, a makrók és az egyéb beállítások egyszerűen testre szabhatók az iTAKE motor szoftver segítségével, valamint a felhasználók szinkronizálhatják a fényhatásokat a TT RGB PLUS kompatibilis termékekkel. A billentyűzet a Razer Chroma és az Amazon Alexa Voice Service szolgáltatással is együttműködik. Az 50 millió billentyűleütést is kibíró Cherry MX kapcsolókkal szerelték fel a TK5 RGB-t.
A TM5 RGB vezeték nélküli egér támogatja a 2,4 GHz-es vezeték nélküli átvitelt, a Bluetooth 5.0 és az USB vezetékes kapcsolatot is. A szimmetrikus kialakítású gaming egér mind a jobb, mind a balkezes játékosoknak megfelelő választás lehet. A nagy teljesítményű pixart PMW-3335 optikai szenzorral akár 16000 DPI sebességgel is képes működni, amely jó mozgáskövetést tesz lehetővé. Az akár 50 millió kattintást kibíró OMRON kapcsolókkal, az ARM alapú 32 bites MCU-val, és az 1M flash memóriával az egér inkább a hardcore játékosoknak készült. Ezenfelül támogatja a 16,8 millió színű RGB világítást két különálló zónában is. 
A TM5 RGB egér egy szimmetrikus gaming egér szintén a jobb és balkezes gamereknek is jó opció lehet. Nagy teljesítményű pixart PMW-3389 optikai szenzorral rendelkezik, amelynek az érzékenysége menet közben is állítható 100 és 16000 DPI között. Az egér OMRON kapcsolókkal, ARM alapú 32 bites MCU-val, és a 64Kb flash memóriával rendelkezik. A külső felület fejlett matt bevonatot kapott, alul pedig nagy méretű teflon érintőlábakat kapott.


Forrás: Thermaltake

(***) Több, mint 2000 kriptovaluta árfolyam élőben (***)