Új fülhallgatómárka a magyar piacon

HIVE készülékcsaládjával mutatkozik be a magyar piacon a Niceboy.

HIVE Pods2

A gyártó vezeték nélküli fülhallgatóit mutatja be először Magyarországon, melyek közül a Pods2 készülékét látta el a legjobb technológiával. A fülhallgató különböző méretű füldugói IPX5 védettségüknek köszönhetően szélsőséges időjárási körülmények között is biztos teljesítményt nyújtanak, hatótávolságuk pedig 10 méter, így kényelmesen csatlakoztathatók sportszerekhez, okosórákhoz vagy vezeték nélküli hangszórókhoz is.
A készülék adatátvitelről a Bluetooth 5.0 gondoskodik, míg a zenéről a MaxxBass technológia gondoskodik. A Niceboy beépített mikrofonnal is ellátta a készüléket, így sportoláshoz és telefonáláshoz is jó lehet. A fülhallgatón található "okosgombok" több funkciót is ellátnak: változtathatjuk a hangerőt, válthatunk a zeneszámok között, továbbá hívásokat is indíthatunk. A Pods2 a töltődobozból való kiemelést követően automatikusan elvégzi a kívánt okoseszközhöz való csatlakozást. A Pods2 üzemideje a feltöltést követően 7 óra, töltődobozával összességében akár 35 órán keresztüli használatot is képes biztosítani.
HIVE Podsie 

A gyártó a fülhallgatócsalád további két modelljét is érintésvezérlő felülettel ruházta fel. A HIVE Podsie 3,5 óráig üzemképes, töltődobozával azonban 15 óra zavartalan zenehallgatást biztosít összesen. A Podsie kezelőszerve közvetlenül a fülhallgatón található, így sem a bejövő hívásfogadásához, sem a számok közötti léptetéshez nem szükséges elővenni a csatlakoztatott készüléket. A fülhallgató mikrofonja aktív zajszűréssel semlegesíti a környezeti zajokat, lehetővé téve ezzel a jobb zenei élményt.HIVE Drops

A HIVE Drops esetében is a MaxxBass technológia biztosítja a hangminőséget, továbbá IPX4 védettséggel rendelkezik. A Drops üzemideje 3 óra, mely a töltődobozhoz csatlakoztatva 12 órára növelhető. A készülék a hagyományos nyomógombok helyett intuitív érintésvezérlést kínál, továbbá beépített mikrofonnal is ellátták.Árak és elérhetőségek

A HIVE fülhallgatócsalád termékei elegáns fekete színben elérhetők az online kereskedők kínálatában: a HIVE Pods2 és a HIVE Podsie 16.490 forintos, a HIVE Drops pedig 14.990 forintos javasolt bruttó fogyasztói áron. A Niceboy termékei először 2016-ban jelentek meg az európai piacon. A márka eredetileg outdoor kamerákra, autókamerákra és azok tartozékaira fókuszált, majd a szegmenst egy évvel később hordozható hangszórók, vezeték nélküli fülhallgatók és fitness karkötők egészítették ki. 2019-ben a Niceboy gaming tartozékok komplett termékcsaládja is megjelent a piacon. A márka termékeit Európa 8 országában forgalmazzák jelenleg.

Forrás: Niceboy

További képek

(***) Több, mint 2000 kriptovaluta árfolyam élőben (***)