Új fülhallgatókkal rukkolt elő a Huawei - Freebuds Pro és FreeLace Pro

A Huawei Developer Conference 2020 konferencia keretein belül új füleseket is bemutatott a kínai gyártó.

Weboldal készítés kedvező áron!

Huawei Freebuds Pro


A Freebuds Pro vezeték nélküli sztereó fülhallgatót intelligens aktív zajszűréssel vértezte fel a gyártó. Az eszköz azonosítja a különböző zajtípusokat a felhasználó közvetlen környezetében, és három módot – General, Cosy és Ultimate – kínál a lehető legjobb zajszűrés érdekében. A Freebuds Pro rendelkezik az eddigi Huawei audiótermékek közül a legjobb zajszűrési teljesítménnyel: akár 40dB mértékben.
A készülék Android, iOS és Windows rendszerekkel is tökéletesen működik, az új gesztusvezérlés pedig lehetővé teszi, hogy egy húzással vagy pöccintéssel irányítsuk a készüléket. A csatlakoztatásról a Bluetooth 5.2 gondoskodik, a fülesekbe 55-55, míg a töltőtokba 580 mAh kapacitású akkumulátor került. A FreeBuds Pro egyetlen feltöltéssel zenehallgatás esetén akár 7 óráig is bírja (ANC-val max 4), a töltőtokkal együtt pedig összesen akár 30 óráig áll rendelkezésre.
Huawei FreeLace Pro


A FreeLace Pro is 40dB-ig támogatja a zajszűrést, a használati szokásainkat követő algoritmusok pedig stabil zajszűrési teljesítményt nyújtanak a legtöbb élethelyzetben. A készülék 14mm-es alumínium-magnézium ötvözetből készült dinamikus hangszórókkal és basszuscsövekkel tolja a fülünkbe a zenét. Az összekapcsolás és töltés egyszerű, a Huawei saját fejlesztésű HiPair megoldásával elég a fülhallgatót egy USB-C porttal rendelkező okostelefonba dugni. Öt percnyi töltés elegendő öt órányi zenehallgatáshoz, a teljes töltöttség pedig egy teljes napi használatot biztosít.

Forrás: Huawei