Új Blackberry telefon érkezik jövőre

Az elmúlt években folyamatosan adják veszik a Blackberry-t, de eddig sikert nem nagyon könyvelhettek el. Most újabb cég próbálkozik meg a márka fellendítésével.

Weboldal készítés kedvező áron!

Senki sem számított arra a bejelentésre, hogy jövőre új Blackberry telefon fog érkezni, pedig így lesz. Eddig a TCL-lel voltak partneri kapcsolatban, azonban ennek most vége és két új cég lépett be, az OnwardMobility és az FIH Mobile Limited. 

A licencelési szerződés keretében a Blackberry két új partnere a 2021-es évben piacra dobnak majd egy új androidos készüléket, amelyben természetesen a már jól megszokott fizikai QWERTY billentyűzet és 5G támogatás is lesz. Ezeken kívül csak annyit lehet a tudni a telefonról, hogy a klaviatúrája el fog térni az eddigi Blackberry készülékeken megszokott kialakítástól. Kérdéses, hogy a sok mizéria után lesz-e még kereslet a Blackberry telefonokra, bár nem véletlenül egy készüléket gyártanak majd jövőre, hiszen elmondták, hogy nem akarnak más gyártókkal versenyezni, mindössze egy szűk specifikus célközönséget szeretnének kiszolgálni.