Új 4K-s ULED tévéket mutatott be a Hisense

Újabb ULED- modellel érkezett a prémiumkategóriás tévék piacára a Hisense.

Weboldal készítés kedvező áron!

A Hisense bemutatta legújabb ULED-okostévéjét. A gyártó új 55 colos képátlójú megjelenítővel felszerelt modellje UHD felbontást (3840x2160 képpont) és részletgazdag képet biztosító HDR technológiát vonultat fel.  A Hisense 55U8QF kijelzőjét 120 Hz-es frissítési frekvenciával vértezték fel.

A tévé által nyújtott vizuális élményt a széles spektrumú világításszabályozás is támogatja: a Direct LED technológia által a készülék remek kontrasztot biztosít, 1000 nites csúcsfényerejének köszönhetően pedig telített színeket közvetít. Az 55U8QF-modell képfeldolgozó processzora elemzi és finomhangolja a képminőséget. 
A Hisense legújabb modelljét Dolby Atmos hangrendszerrel látták el, mely 6 féle (wma, wmv, mp4, FLAC, MP2, MP3) lejátszási formátumot támogat, 2x10 wattos hangsugárzói a gyártó állítása szerint jó hangélményt nyújtanak. A tévé továbbá 13 féle videóformátumot képes megjeleníteni, valamint a MEMC extra képkockákkal történő mozgáskompenzációs technológiájával a mozgásban levő tartalmak töredezettség-mentesebbnek érzékelhetők, game módban pedig 16 ms bemeneti késleltetéssel növeli a játékélményt.

Az 55U8QF-modell mellett a gyártó egy felsőkategóriás készüléket is piacra dobott. A 65A7500F smart LED-modell UHD felbontással és széles spektrumú színskálával érkezik, továbbá HDR10+, a Dolby Vision- és a HLG-tartalmakat is támogat. A készülék hangfeldolgozási technikája tartalomtól függetlenül 3D-térhatású hangot képes megszólaltatni anélkül, hogy a hangszórót a mennyezet vagy a padló felé kellene irányítani. 
A Hisense termékei elegáns fekete és szürke színkombinációban elérhetők a kiskereskedők kínálatában: a Hisense 55U8QF 4K UHD Vidaa SMART ULED televízió 279.990 forintos, míg a Hisense HISENSE 65A7500F 65" 4K UHD VIDAA Smart LED televízió 209.990 forintos javasolt fogyasztói áron.


Forrás: Hisense