A minimalizmusáról nem igazán ismert orosz céget ezúttal a világ egyik legismertebb sorozata ihlette meg, amit a Samsung hajlítható telefonján fognak kivitelezni.

Hirdetés

A luxus márka egy új tervet jelentett be a napokban, amelynek alanyai a nemrég befezett Trónok Harca és a Samsung Galaxy Fold. A Caviar nagyon is komolyan gondolja ezt a koncepciót, ugyanis már elő is lehet rendelni potom 8.200 dollárért (~2,675 millió forint) cserébe. Igen, jól látod, ez nem elírás, több mint négyszer többet kell érte kiperkálni, mint egy hagyományos Galaxy Fold-ért.

A Caviar elmondása szerint a Samsung Galaxy Fold Game of Thrones Edition a sima változat piacra dobásával egy időben lesz majd kapható. Mint ismeretes, a különböző hibák miatt a dél-korei gyártónak el kellett tolnia a hajlítható kijelzős készülékének piacra dobását. A legfrissebb hírek szerint júniusra sikerül minden hibát kijavítani, tehát a következő hónapban már a boltok polcain lehet a készülék.

Az oroszok egyébként készülnek két kevésbé agyonaranyozott, visszafogottabb változattal is, méghozzá egy szénszálas és egy bőr borítású modellel, amelyek ára egyelőre nem ismert.

A Putyinos iPhone 6s óta már nem lepődünk meg egy Caviar terméken sem, mindenesetre elég jól néznek ki ezek a Trónok Harcás Galaxy Fold-ok. Nektek hogy tetszenek?

Forrás: Caviar

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.