Ti kérdeztek, mi válaszolunk!

Egy új rovatot indítunk, amiben a ti kérdéseitekre válaszolunk, illetve közzétesszük tapasztalataitokat, történeteiteket.

(***) Stake - az egyik legjobb kriptokaszinó és sportfogadási oldal (***)

Úgy gondoltuk, hogy indítunk egy új rovatot, amiben a tőletek kapott anyagból készítünk majd cikkeket. Két része lesz ennek, az egyik a kérdésekkel foglalkozik, a másik pedig az érdekes sztorikkal, bakikkal vagy jó/rossz tapasztalatokkal. Röviden összefoglalom, hogy pontosan miről is szólna ez.


Ti kérdeztek, mi válaszolunk!

Ebben a rovatban a beérkező kérdéseket fogjuk minél hamarabb feldolgozni és közzétenni, természetesen úgy, hogy meg is válaszoljuk azokat. Ezek lehetnek technológiai kérdések vagy igazából bármi, amiben úgy gondoljátok, hogy tudunk segíteni. Jöhetnek a milyen telefont vegyek, hogy kell ezt, meg azt megcsinálni, jó ez a setup, egyszóval minden. Azért is hasznos szerintem ez, mert így egy adott problémára lesz elérhető és kereshető válasz. 


Ti küldtétek, mi megírjuk!

Ez már egy kicsit másról szól, ide érdekes sztorikat várunk amik valahogy kapcsolódnak a technológiához, informatikához, vagy a tech termékekhez. Tehát ezzel kapcsolatban jöhet szinte bármi, jó ajánlat, webáruházak, termék ajánlások vagy éppen félresikeróült vásárlások, hiszen ezekkel  az információkkal is segítjük egymást.

Nem tudom mennyire fog ez beválni, de ha tetszik nektek és nekünk is, akkor remélem sok ilyen cikk születik majd. 

A kérdéseket és sztorikat több helyre is küldhetitek:

  • Az oldal tetején lévő Üzenj nekünk menüpontra kattintva
  • Facebook oldalunknak
  • info@bytech.hu
  • Cikkek alatt hozzászólásokban
  • Facebook posztok alatt hozzászólásokban

Természetesen neveket, ha csak külön nem kéritek, nem teszünk közzé.

(***) Több, mint 2000 kriptovaluta árfolyam élőben (***)