Thermaltake Smart RGB 500W tápegység bemutató

A Thermaltake Smart RGB 500w tápegység 500w-os teljesítménnyel tökéletesen megfelel a gamer PC-k túlnyomó többségének . Ez különösen igaz a korszerűbb processzorok esetében, amelyeket sokkal kevesebbet fogyasztanak, mint a régebbi modellek.

Weboldal készítés kedvező áron!

A Smart RGB 500W nem modulráis egység, RGB világítással rendelkezik, 120 mm-es hűtőventilátorral, intelligens RPM vezérléssel. Mint minden gamereknek szánt terméknél, így itt is több színben tud világítani a készülék: vörös, zöld, kék, sárga, lila, világoskék, fehér. A tápegység hátulján van egy dedikált RGB Lightning gomb, amivel a 256 színű RGB világítást tudjuk vezérelni, illetve kikapcsolni. Plusz dolog, hogy a ventillátor külön memóriát kapott, amiben eltárolja a legutóbb beállított színt, így mikor újra bekapcsoljuk, nem kell megint beállítani. 

Érdemes megjegyezni, hogy 5 év garancia jár a termék mellé, amivel kiemelkedik a többi közül ebben az árkategóriában. És ha már az árról beszélünk, mindössze nagyjából 14.000 forintba kerül ez a kis Thermaltake PSU, ami nagyon gazdaságos. Mint már említettem, a ventillátor mérete 120mm, ami kiegészül egy intelligens fordulatszám-vezérléssel, annak érdekében, hogy minél hatékonyabb legyen a hűtés, de emellett csendes maradjon. Nem mondom, hogy hangos a venti, de azért hallani rendesen, persze amint  beindítunk valami játékot a videókártya hűtése el fogja nyomni ezt a hangot. 

Összességében szerintem ez egy remek termék, jó áron kapunk minőséget egy megbízható márkától. Biztos vagyok benne, hogy találni a piacon ennél olcsóbb terméket, de megéri kockáztatni a többi hardverelemet?