Azt már egy ideje tudhatjuk, hogy a Mi 9T és Mi 9T Pro készülékek a Redmi K20 széria tagjainak európai változatai lesznek, míg néhány piacon Poco F2 és Poco F2 Pro néven mutatkozhatnak majd be.

Hirdetés

A Redmi K20 széria rendkívül jó rajtot vett Kínában, az első értékesítési etapra szánt készletet, kevesebb mint két óra alatt el is kapkodták. Várhatóan az európai piacra szánt változatok, a Mi 9T és Mi 9T Pro is hasonló sikert fognak aratni. Az átcímkézett mobilokról június 12-én fogja lerántani a leplet a kínai gyártó. A két készüléket a Geekbench már megizzasztotta, nézzük hogyan teljesítenek a szintetikus tesztek alapján.

 

Xiaomi Mi 9T (alias Redmi K20)

Az Android Pie-t futtató Mi 9T 6 GB RAM-mal szerelt változata járt a Geekbench-nél. Az egymagos teszt során 2.540, míg a többmagos megmérettetésen 6.911 pontot zsebelt be a készülék. A Redmi K20 a múlt hónapban ennél valamivel jobb teljesítményt produkált (2.569 és 7.096), de erre nem kell alapozni, ugyanis ahány mérés, annyi eredmény jön ki egy ilyen teszt során.

(A nagyobb méretért kattints a képre!)

 

Xiaomi Mi 9T Pro (alias Redmi K20 Pro)

Ahogyan a K20 Pro-nál, úgy a Mi 9T Pro esetében is a 8 GB RAM-mal szerelt modellt tesztelte a benchmarking óriás. A Snapdragon 855 csúcsprocesszor által működtetett készülék 3.453 pontot ért el az egymagos teszten, a többmagos izzasztáson pedig 10.363 pontot. Itt éppen úgy alakult, hogy egy magnál a K20 Pro, míg több magnál a Mi 9T Pro adott le nagyobb teljesítményt.

(A nagyobb méretért kattints a képre!)

 

A részletes Redmi K20 Pro szériát bemutató cikkünkből megtudhatod, hogy mire számíts a Xiaomi Mi 9T és Mi 9T Pro készülékek esetében a specifikációt illetően:

Elképesztően jó áron érkezett a Redmi K20 és K20 Pro

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.