Tesztelték a június 12-én érkező Xiaomi Mi 9T és 9T Pro mobilokat

Azt már egy ideje tudhatjuk, hogy a Mi 9T és Mi 9T Pro készülékek a Redmi K20 széria tagjainak európai változatai lesznek, míg néhány piacon Poco F2 és Poco F2 Pro néven mutatkozhatnak majd be.

Weboldal készítés kedvező áron!
A Redmi K20 széria rendkívül jó rajtot vett Kínában, az első értékesítési etapra szánt készletet, kevesebb mint két óra alatt el is kapkodták. Várhatóan az európai piacra szánt változatok, a Mi 9T és Mi 9T Pro is hasonló sikert fognak aratni. Az átcímkézett mobilokról június 12-én fogja lerántani a leplet a kínai gyártó. A két készüléket a Geekbench már megizzasztotta, nézzük hogyan teljesítenek a szintetikus tesztek alapján.  

Xiaomi Mi 9T (alias Redmi K20)

Az Android Pie-t futtató Mi 9T 6 GB RAM-mal szerelt változata járt a Geekbench-nél. Az egymagos teszt során 2.540, míg a többmagos megmérettetésen 6.911 pontot zsebelt be a készülék. A Redmi K20 a múlt hónapban ennél valamivel jobb teljesítményt produkált (2.569 és 7.096), de erre nem kell alapozni, ugyanis ahány mérés, annyi eredmény jön ki egy ilyen teszt során.  

Xiaomi Mi 9T Pro (alias Redmi K20 Pro)

Ahogyan a K20 Pro-nál, úgy a Mi 9T Pro esetében is a 8 GB RAM-mal szerelt modellt tesztelte a benchmarking óriás. A Snapdragon 855 csúcsprocesszor által működtetett készülék 3.453 pontot ért el az egymagos teszten, a többmagos izzasztáson pedig 10.363 pontot. Itt éppen úgy alakult, hogy egy magnál a K20 Pro, míg több magnál a Mi 9T Pro adott le nagyobb teljesítményt.   A részletes Redmi K20 Pro szériát bemutató cikkünkből megtudhatod, hogy mire számíts a Xiaomi Mi 9T és Mi 9T Pro készülékek esetében a specifikációt illetően: https://bytech.hu/elkepesztoen-jo-aron-erkezett-a-redmi-k20-es-k20-pro/