Telefont is tud tölteni a TaoTronics TT-DL13 lámpája

A TT-DL13 asztali lámpa 5 különböző tónusban és 7 eltérő fényerővel képes világítani.

ByTech YouTube csatorna

A kékfény több különböző színből áll össze. A vörös fény hosszú hullámhosszal és kevesebb energiával rendelkezik ilyen esetekben, mint a kék szín, amely rövid hullámhosszú és nagyobb energiát használ. A fehér-, a foszforeszkáló és a technikai eszközök által kibocsátott fények nagy mértékben teszik ki ennek a káros fényhatásnak a szemet. A LED lámpák másik káros hatása a pislákoló fény. A LED diódák ugyan erős fényt képesek biztosítani, de káros hatásai közé tartozik a pislákoló fényhatás, amely ugyan szabad szemmel nem feltétlenül látható, de káros hatást gyakorol a látásunkra. Ha ilyen fényt néz valaki hosszabb ideig, fejfájást, szemfájást, vagy rosszabb esetben epilepsziás rohamot is előidézhet. A fény hőmérséklete is negatív hatást gyakorolhat, ha a fényforrás meghaladja az 5000 kelvinfokot.
A TT-DL13-at úgy tervezték, hogy megfelelő színhőmérsékletű fényt biztosítson állítható fényerővel, ráadásul a LED lámpák káros pislogó tulajdonságával sem rendelkezik. A lámpa állítható színhőmérséklettel (2700 és 6000 Kelvin között) és könnyen mozgatható fejjel rendelkezik: a felső fénytest 135 fokban dönthető és 90 fokban forgatható, míg az alsó támasz 45 fokban képes elforogni és akár 150 fokig is eldönthető.
Az energiahatékony LED környezetbarát működést tesz lehetővé pislogás és kékfény mentes fénnyel, ráadásul akár 75%-ban képes hatékonyabban dolgozni, mint egy átlagos asztali lámpa. Az 5 különböző hőmérséklettel és a 7 fényerő móddal elég jól testreszabható a lámpa fénye.
A 12 wattos teljesítményű asztali lámpát akár a telefonunk töltésére is használhatjuk az állvány hátulsó részébe épített USB portnak köszönhetően.Forrás: TaoTronics