Telefonálást is hoz majd a következő nagy Windows 10 frissítés

A Windows 10 hamarosan lehetővé teszi, hogy hívásokat fogadjunk, indítsunk, vagy utasítsunk el a Your Phone alkalmazáson keresztül.

Weboldal készítés kedvező áron!

A Microsoftnál sem tétlenkednek, újabb előzetes kiadás vált elérhetővé a Windows 10 jövő tavasszal elérhetővé váló óriásfrissítéséből. A build 18999 kiadás legnagyobb újdonsága, hogy a Windows-ból tudjuk kezelni a beérkező hívásokat. Az új funkció csak Androidos telefonokkal használható, abból is legalább Android 7.0 szükséges. 

A Your Phone nevű alkalmazással tehát hívást tudunk kezdeményezni, elutasítani Androidos telefonunkkon keresztül. Látni fogjuk a teljes névjegyzéket és a hívás előzményeket, így akkor is egyszerűen tudunk majd telefonálni, ha éppen nincs a közelben a mobilunk. Ehhez nem is kell semmi különleges, csak egy olyan laptop, számítógép vagy egyéb eszköz, amin a frissítést tartalmazó Windows 10 fut és rendelkezik Bluetooth-szal. 

Emellett ne felejtsük el, hogy ott vannak a további hasznos funkciók, mint a képletöltés, üzenetküldés, értesítéskezelés és képernyőtükrözés, melyekkel már szinte nincs is szükség rá, hogy elővegyük a telefonunkat. 

Az új funkció egyelőre csak a Windows Insider-ek számára próbálható ki, a hétköznapi felhasználók számára majd csak a tavasszal érkező frissítésben lesz elérhető.