Teaser videón a Samsung összehajtható telefonja

A gyártók minden évben, valamilyen megdöbbentő innovációval próbálják felhívni magukra a felhasználók figyelmét. Nos ez idén hatványozottan sikerülhet is az összehajtható telefonok által.

Weboldal készítés kedvező áron!
Korábban már megerősítést nyert, hogy a Samsung az első olyan gyártók között lesz, akik bemutatják összehajtható telefonjukat. Majd később kiderült, hogy már nem is kell sokat várnunk, hiszen február 20-án, a Galaxy S10 széria mellett fog debütálni. Tavaly novemberben már vethettünk egy pillantást az eszközre, azonban csak nagyon keveset tudhattunk meg róla. Néhány napja viszont egy teaser videó jelent meg, amelyben már egy véglegesnek tűnő kialakítást láthatunk. A videó időközben törlésre került, viszont a Slashleaks-nek hála továbbra is elérhető.
A videó bemutatja a Samsung által készített különböző koncepciókat. Így ebből sokkal világosabb képet kapunk a gyártó fejlesztéséről, sajnos azonban nem garantálható, hogy a megmutatott dizájn a végleges kialakítást tükrözi. A teaserben látható, hogy az összehajtható készülék egy külső, és egy belső kijelzővel fog rendelkezni. A Samsung korábban már megerősítette, hogy a külső panel csak a telefon előlapjának egy részét fogja elfoglalni, így zárt állapotban elég nagy lesz a káva mérete. Érdemes megjegyezni, hogy nem a Samsung az egyetlen olyan cég, amely összehajtható telefon kiadására vállalkozott. A Huawei, a Xiaomi, de még az OPPO is hasonló készüléken dolgozik. Egyértelműen a dél-koreai gyártó legnagyobb vetélytársa a Huawei, akik február 24-én fogják bemutatni hajlítható kijelzős eszközüket, azonban a többi gyártó sem állhat már távol a bevezetés időpontjától.

Ez is érdekelhet