Szünetmentes tápegység az FSP-től - IFP 800

A termék legnagyobb előnye, hogy olcsó és minőségi.

NoteWall.hu

Mire is való egy szünetmentes tápegység?

Mint már a nevéből is kiderül, szünet nélkül szolgáltat áramot eszközeinknek, persze nem örökké, de nagyon hasznos tud lenni, ha egy áramkimaradásnál nem száll el azonnan a számítógép. Ezeket az eszközöket leginkább céges környezetben használják legalábbis én még nem nagyon láttam, hogy valaki otthon tartana ilyet, de lazán megteheti, mert az IFP 800 valamivel több , mint 20.000 forintért megvásárolható.

A dízájn letisztult (szerencsére), elöl van egy érintőkijelzős LCD panel, amin láthatjuk az áramellátást és a különböző hibákat. A készülék állapota valós időben követhető a számítógéphez csatlakoztatott USB-kapcsolaton keresztül. 


A termék hátulján több csatlakozó is helyet foglal, van két darab 230 voltos európai szabványnak megfelelő hálózati bemenet, egyértelműen ide dughatjuk be a számítógépet, laptopot vagy bármit, amit tölteni szeretnénk. Van egy tápellátásért felelős bemenet, amiben magát az eszközt töltjük és két RJ45/RJ11 bemenet, mellyel az internet/telefonkábel vonalát tudjuk védeni az esetleges túlfeszültségtől.

Az iFP sorozatú intelligens szünetmentes tápegység 400VA – 2000VA-os és multinacionális tápcsatlakozókkal rendelkezik, amelyek egyidejűleg akár nyolc készülék számára biztosítanak energiát. Az iFP sorozatú intelligens szünetmentes tápegység elegendő időt biztosít a létfontosságú eszközök és adatok védelmére áramkimaradások során, és kiváló választás otthoni vagy kissebb irodai környezetben.