Rengeteg hivatalos sajtóképet tett közzé a német Winfuture a Sony érkező középkategóriás készülékéről.

Hirdetés

Ahogy korábban már elmondtuk, a Sony nem csak az Xperia XZ4-et mutatja be a február végén megrendezésre kerülő MWC keretein belül. Frissítésre kerül a japán vállalat középkategóriás vonala is az új XA3 készülék(ek)nek köszönhetően. Az XZ4 esetében már kiderült, hogy rendkívül szokatlan, 21:9-es képarányú kijelzővel fog rendelkezni, azonban így lesz az XA3 esetében is. Erről árulkodnak a Winfuture.de portál által napvilágra hozott hivatalos sajtóképek is, amelyeken 4 színben (fekete, ezüst, kék, rózsaszín) tekinthetjük meg a készülék egészen furcsa dizájnját, ami megmondom őszintén, nekem tetszik.

Az Xperia XA3 szokatlanul magas kijelzője egyébként egy 5,9 hüvelykes panel lesz, ami 2560 x 1080 pixeles felbontást fog kínálni. A kijelzőn nem lesz semmi lyuk, vagy bevágás, ennek köszönhetően viszonylag méretes kávát kapunk majd felül, viszont a két oldalán, valamint alul teljesen vállalható keret fogja körülölelni a panelt.

Amit még az előlapon láthatunk, hogy a jobb felső sarokban kap helyet a szelfikamera, középen pedig egy beszédhangszóró. Hátulra viszont két kamera (23+8 MP?) is felkerül majd és természetesen a LED villanó sem fog lemaradni a készülékről.

 

A motorháztető alatt várhatóan a már jól ismert középkategóriás Qualcomm processzor, a Snapdragon 660 fog duruzsolni, 4/6 GB RAM és 64/128 GB belső tárhely társaságában. A tápellátásért egy 3.500 mAh-s akkumulátor fog felelni. Az ujjlenyomat-olvasó nyomát nem látni a képeken, méghozzá azért, mert a telefon oldalán, a bekapcsológomb adhat majd helyet az érzékelőnek.

Az Xperia XA3 alján két hangszóró nyílást és egy USB Type-C bemenetet láthatunk. Mivel a készülék tetejéről nincs kép, ezért a 3.5 mm-es fejhallgató csatlakozó jelenlétét sem megerősíteni sem cáfolni nem tudjuk.

 

52 megapixeles kamerával támadhat a Sony Xperia XZ4

 

Forrás: Winfuture

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.