Szippantsunk be mindent! - Hole.io

Ebben a cikkben egy játékot szeretnék bemutatni, ami engem nagyon megfogott, maga a játék rém egyszerű, azonban nagyon szórakoztató.

Weboldal készítés kedvező áron!
Pár napja valamelyik app-ban felugrott egy hirdetés, véletlenül rákattintottam és így találtam rá a Hole.io-ra. A játék nagyon hasonlít az Agar.io és társaira. A lényege ezeknek, hogy kicsiként kezdve zabáljunk fel valamit, amitől nőni kezdünk, aztán zabáljunk fel mindenkit és legyünk mi legnagyobbak. Itt is ez az alapelv egy kicsit újragondolva. Ebben a játékban nem egy gilisztával vagyunk, hanem egy kis feketelyukkal ami lefelé elnyel mindent. A játék menetekre van osztva, egy menet 2 percig tart és egyszerre 7 játékos vehet benne részt, nagyjából mindenki egy helyről indul, ezután pontokat kell szereznünk, amit úgy tudunk, hogy elnyelünk minél több tárgyat, épületet, amik különböző értékű pontszámot adnak. Tudunk saját szobát nyitni, ahol tudunk a haverokkal játszani és elvileg bluetooth-szal is működik. Mint az összes ilyen játékban, egymást is fel tudjuk zabálni, ezzel is plusz pontot és "kill-t" szerezve. Ha valaki beszippantott minket, akkor a pontszámunk nem nullázódik, ugyanonnan indulunk, mindössze várnunk kell 5 másodpercet. Az, hogy megnyered-e a kört az elején dől el. Ha az elején nem tudsz gyorsan növekedni, akkor majdnem biztosan elbuktál. Ha te vagy az első, akkor a köröd felett megjelenik egy korona. A körünk színét tudjuk változtatni. Egyetlen hátránya van, hogy mocskos sok reklám van benne, az még elmegy, hogy minden menet előtt van egy kinyomható videós hirdetés, de az alul lévő fix hirdetés ront az élményen. Ebben a rettentően idegesítő és irritáló videóban meg nézhetitek hogyan is működik a dolog.  
  A játék elérhető iOS-re és Androidra is. Mivel iPhone-om van, ezért utánanéztem, hogy Androidra tényleg elérhető-e, de nemcsak, hogy elérhető, hanem van belőle 20 féle verzió. Ha tetszett a game a leírás alapján, akkor próbáld ki te is! :D