A Xiaomi szeptember 19-én fogja bemutatni Mi 8 Youth kiadású készülékét, egy Chengdu-i eseményen.

Hirdetés

Tegnap a gyártó egy hivatalos teaser képet tett közzé a Weibo-n, amelyen meggyőződhetünk a bemutatás időpontjáról. A készülék jellemzőit és dizájnját már korábban láthattuk a TENAA oldalán.

Specifikációját tekintve, a korábban kiszivárgott információk alapján a készülék működtetéséről egy Snapdragon 710 processzor mellett 4/6/8 GB RAM fog gondoskodni. Tárhely tekintetében 32/64/128 GB-os változatok között válogathatunk majd, amelyek természetesen microSD kártya segítségével bővíthetőek lesznek. A telefon egy 2280 x 1080-as felbontású, 19:9-es képarányú kijelzőt kap. A készülék gyárilag az Android Oreo 8.1 operációs rendszert fogja futtatni.

A kamerák tekintetében a Xiaomi Mi 8 Youth előlapján egy 24 megapixeles, a hátulján pedig dupla 12 megapixeles kamerákat fog kapni. A tápellátásról egy 3.500 mAh-s akkumulátor fog gondoskodni, amely Quick Charge 3.0 támogatással is rendelkezik. Méreteit tekintve a telefon 156,4 mm x 75,8 mm x 7,5 mm-es lesz. Megjelenés után a készülék fekete, rózsaarany, arany, fehér, kék, piros, rózsaszín, szürke, ezüst, zöld, illetve olyan színátmenetes változatokban lesz elérhető, mint a kék-ibolya és a lila-arany.

A legfrissebb információk arra utalnak, hogy a telefon a globális piacon is elérhető lesz, azonban a globális megjelenéssel kapcsolatban még nincsenek hivatalos ismereteink. A Mi 8 Youth ára Kínában 290 dollár (80 802 Ft) körül fog alakulni.

Megjelent a TENAA-n a Xiaomi Mi 8 Youth Edition

 

 

 

 

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.