Számos új eszközt leplezett le a Honor - IFA 2020

Berlinben zakatol az IFA 2020 kiállítás, amelyen természetesen a Honor is részt vesz

Weboldal készítés kedvező áron!

Honor Watch GS Pro

A Honor Watch GS Pro okosóra a gyártó állítása szerint egy töltéssel akár 25 napig is működik és megfelel a 14 MIL-STD-810G amerikai katonai szabványnak. Az újdonság kettős műholdas helymeghatározó rendszert kapott, amellyel képes megtervezni a visszautat, és jelzi az útvonalról való letérést. Az okosóra több mint 100 féle edzésmódot támogat és rögzíti azok adatait, figyelemmel kíséri például a hegymászást, túrázást, síelést, kül- és beltéri futást vagy az edzést. Mindemellett hozza az eddig megszokott egészségi állapot ellenőrzésére szolgáló funkciókat is.
Honor Watch ES

A Honor Watch ES 42 milliméteres AMOLED kijelzőt kapott, virtuális személyi edzőként pedig 95 edzésmódot és 12 különböző, animációkkal kiegészített edzésprogramot biztosít, és például zsírégető vagy hasizomerősítő programot is találunk a felhozatalban.
A Honor Watch GS Pro és az ES várhatóan októberben érkezik majd a hazai boltok polcaira.


Honor MagicBook Pro

A Honor MagicBook Pro burkolata alá az AMD Ryzen 5 4600H processzora került 6 maggal és 12 végrehajtószállal, valamint a Radeon Graphics integrált grafikus chipje. PCIe csatlakozós, 512 GB kapacitású NVMe SSD és a duálcsatornás, 16 GB DDR4 RAM garantálja a jó adatátviteli sebességet. A laptop 16,1 hüvelykes FullView kijelzőt kapott, ugyanakkor kompakt kialakítás jellemzi: 369 mm x 234 mm x 16,9 mm.
A kiállításon bemutatott további eszközök

A Honor egyúttal bejelentette, hogy továbbfejleszti Honor MagicBook 14 és 15 laptopjait, amelyeket már AMD Ryzen 5 4500U processzorral szerelnek fel a jövőben.

Mindezek mellett lehullt a lepel a Honor Pad 6 tabletről és a Honor Choice termékcsalád három új tagjáról, méghozzá a Percussion Massage Gun EVO masszírozóról, egy vezeték nélküli, antibakteriális porszívóról és a usmile Sonic Electric Toothbrush P1001 elektromos fogkeféről. A Honor Pad 6 mindössze 460 grammot nyom és 7,55 mm vastag, továbbá 10,1 hüvelykes Full HD kijelző és erőteljes hangzást biztosító duál hangszóró jellemzi.


Forrás: Honor